Este o companie mai valoroasa cu o firma de consultanta in afaceri?



Dupa cum este bine cunoscut, valoarea unei afaceri este determinata in functie de mai multe criterii, abordarea bazata pe patrimoniu fiind unul dintre acestea. Indiferent de criteriile luate in calcul, o activitate economica manageriata cu succes, prin decizii de management intelepte, duce la o valoare a companiei mai mare, iar o firma de consultanta in afaceri poate fi de mare ajutor. De la adoptarea unei noi viziuni, pana la identificarea de noi achizitii si fuziuni, o firma de consultanta in afaceri detine know-how-ul de care orice companie are nevoie pentru a lua cele mai bune decizii.

 Consultanti cu experienta vin cu solutii pentru a-ti imbunatati afacerea

 O firma de consultanta in afaceri serioasa, care pune mare pret pe multumirea clientilor si obtinerea celor mai bune rezultate, are in echipa consultanti cu experienta, capabili sa vina cu solutii chiar si pentru cele mai dificile situatii cu care se poate confrunta o companie.

Odas Global Consulting – o firma de consultanta in afaceri numarul 1 in Romania – are o echipa de peste 20 de consultanti bine pregatiti, orientati catre reusita, care ofera cele mai bune servicii de consultanta, pentru a-ti creste afacerea.

Prin experienta consultantilor unei firme de consultanta in afaceri, compania ta se poate dezvolta, se va pozitiona mai bine in topul afacerilor la nivel national si international si va capata o valoare crescuta.

Prin operatiuni precum imbunatatirea lantului de aprovizionare, reducerea costurilor, restructurare, fuziuni si achizitii inspirate, transformarea resurselor umane, dezvoltarea competentilor si protectie fiscala, oferite de Odas Global Consulting, te asiguri ca afacerea ta va creste considerabil. Valoare mai mare, batai de cap mai putine

 O firma de consultanta in afaceri te ajuta sa imbunatatesti activitatea afacerii tale, fara prea multe batai de cap. Activitati precum cercetare de piata, crearea de noi produse, rebranduire, evaluarea competitiei sau chiar identificarea celor mai buni furnizori cu care sa colaborezi pot fi sarcini dificile, pe care o firma de consultanta in afaceri le poate lua cu obiectivism, incat tu sa obtii cele mai bune rezultate.

 Cu siguranta iti doresti sa atingi performante in sectorul tau de activitate, iar mediul competitiv iti poate pune afacerea la grea incercare. Odas Global Consulting, cu cei 16 ani de experienta, detine solutii la indemana pentru afacerea ta, incat tu sa uiti de griji si sa te bucuri de rezultate. Infiintata in anul 2003, aceasta companie de consultanta in afaceri, consultanta fonduri europene si investii, ofera servicii complete pentru afaceri noi, cat si pentru activitati economice cu vechime, aflate in momente de cotitura.

De la infiintare pana in prezent, compania a evoluat foarte mult si ofera servici de consultanta in afaceri si accesare fonduri europene, cat si in consultanta in investitii, lobby si arhitectura. In cei 16 ani de activitate, compania a scris 281 de proiecte castigatoare de accesare a fondurilor europene si a atras peste 350 de milioane de euro, reusind sa aduca zambetul pe chipul a sute de clienti multumiti de calitatea serviciilor de consultanta primite. Totodata, a contribuit la cresterea valorii a numeroase companii atat in Romania, cat si in afara granitelor tarii.

Comments