Fuziuni si achizitii, simplificate cu o firma de consultanta in afaceri



Menite sa creasca valoarea companiilor, fuziunile si achizitiile dau foarte multe batai de cap, intrucat companiile care planifica astfel de tranzactii trebuie sa acorde o importanta deosebita planificarii, structurarii si executarii acestora.

Tocmai pentru a usura intregul proces, o firma de consultanta in afaceri profesionista te poate ajuta cu servicii de calitate, prin care afacerea ta sa aiba doar de castigat. In realizarea unei tranzactii reusite de fuziuni si achizitii, fiecare detaliu este deosebit de important. In prima faza din realizarea unei fuziuni si achizitii, este crucial sa se evalueze riscurile, motiv pentru care o firma de consultanta in afaceri, precum este Odas Global Consulting, iti poate fi de ajutor.

Firma de consultanta in afaceri va evalua riscurile la care iti expui afacerea, fie atunci cand vrei sa fuzionezi cu o alta companie, fie cand vrei sa cumperi o alta firma. Asistenta pas cu pas, oferita de o firma de consultanta in afaceri O firma de consultanta in afaceri te va consilia pe intregul proces de fuziune si achizitie, pentru a-ti simplifica munca, dar si pentru a-ti proteja afacerea.

Astfel, iti poate oferi asistenta cu privire la consecintele fiscale ale achizitiilor, atat in cazul celor individuale, cat si atunci cand se doreste o asociere. Extrem de importanta este asistenta oferita cu privire la realizarea de previziuni asupra obligatiilor fiscale ce urmeaza sa fie datorate dupa incheierea de fuziuni si achizitii.

Cu sprijinul oferit de o firma de consultanta in afaceri iti va fi mult mai usor sa stabilesti obligatiile fiscale care iti revin, fara sa depui efort. Totodata, o firma de consultanta in afaceri iti poate oferi asistenta atunci cand vrei sa realizezi o vanzare, intrucat iti va oferi indrumare pentru a pregati documentarea necesara vanzarii, cat si recomandari cu privire la masurile de reorganizare necesare inainte de a efectua tranzactia.

 Nu in ultimul rand, o firma de consultanta in afaceri, precum este Odas Global Consulting, te poate ajuta sa alegi cel mai potrivit moment pentru realizarea tranzactiillor. In realizarea acestor tranzactii timpul este foarte pretios, iar daca beneficiezi de ajutor profesionist, va fi mult mai usor sa verifici istoricul fiscal al companiei cu care vrei sa fuzionezi sau sa realizezi previziuni privind analiza implicatiilor fiscale in functie de evolutia afacerilor.

 Odas Global Consulting este o firma de consultanta in afaceri care te poate ajuta cu tranzactii de fuziuni si achizitii. Infiintata in anul 2003, compania Odas a strans in cei 16 ani de activitate cifre castigatoare, ale proiectelor de succes realizate, cat si ale numarului mare de clienti fericiti si parteneri de incredere.

 Specializata in accesarea de fonduri europene si in servicii complete de consultanta in afaceri, Odas este un aliat de incredere al afacerilor de succes. Ofera servicii de consultanta in afaceri, lobby, investitii, arhitectura si accesare fonduri europene, acoperind toate nevoile mediului de afaceri din Romania si nu numai. Gratie experientei bogate, de 16 ani, fuziunile si achizitiile devin tranzactii mult mai usor de realizat, cu ajutorul consultantilor cu experienta Odas.

Mai multe detalii: https://www.odasglobalconsulting.net/servicii/consultanta-in-afaceri/

Comments